BALLROOM & Garden

Evenimentele importante din viață trebuie să fie în locul potrivit,
doar acolo visele pot deveni realitate

Ballroom

Despre Ballroom

Heaven Ballroom este locația mult căutată pentru persoanele cu atenție la detalii. Noi pregătim canva-ul, pentru ca tu să poți picta seara perfectă, exact cum îți dorești.

Un spațiu care se potrivește unui eveniment de grandoare, ce poate primii un număr mare de invitați, impresionând prin rafinament, amploare și înconjurat de natură.

Întreaga locație este menită pentru a scrie povestea nunții de vis sau a unui botez magic, să pună în lumina reflectoarelor orice tip de eveniment corporate la cele mai înalte standarde.

Garden

Despre Garden

Locația noastră magică pentru nunți în aer liber!

Cu o capacitate generoasă de 250 de persoane, vă oferim o experiență de nuntă de neuitat în mijlocul naturii. Răsfățați-vă invitații cu priveliști încântătoare și aer proaspăt, în timp ce celebrați dragostea într-un cadru idilic.

Locația noastră dispune de o scenă special amenajată pentru a vă găzdui momentele speciale. Lumini subtile încadrează frumos spațiul și adaugă o notă de magie pe parcursul întregii ceremonii. Ringul de dans și sistemul de sunet, o parte esențială a oricărei nunti, este inclusă în pachetul nostru, asigurându-vă că atmosfera va fi plină de emoție și fericire.

Candy Bar

Bucură-te de un colț dulce de rai la evenimentul tău special!

Candy bar-ul nostru este pregătit să îți încânte simțurile, oferindu-ți posibilitatea de a-ți transforma evenimentul într-o experiență delicioasă. Adu-ți dulciurile preferate și așază-le pe mesele noastre elegant aranjate. Fie că sunt bomboane colorate, ciocolată savuroasă sau prăjituri delicate, spațiul nostru îți este deschis pentru a crea propriul tău colț al bunătăților.

Alătură-te nouă și creează amintiri dulci, pe care le vei savura mereu!

RSVP 0755 042 845

rezervari

Dacă vă interesează unul dintre pachetele noastre, nu ezitați să luați legătura cu noi !