DESPRE HEAVEN CLUB​

Află mai multe despre cine suntem

Viața de noapte devine tot mai frumoasă în Timișoara, iar nopțile în Heaven Club se transformă rapid în dimineți și răsărituri. Aici, muzica nu se oprește… nici dansul, nici zâmbetele oamenilor nerăbdători pentru încă o noapte de distracție.

 

Ritmul ne trimite către cer și bass-ul puternic ne coboară la pământ. Orele se transformă în zile, zilele în săptămâni, iar în fiecare sfârșit de săptămână dorim doar să experimentăm senzația infinită a Raiului. Când ai dansat ultima dată? Înălțăm mâinile în aer și strigăm în cor: “Bun venit în Rai!”

EVENIMENTE CORPORATE

Avem evenimente minunate în Heaven Club. Convinge-te singur.

Previous slide
Next slide

Clubul nostru cu o capacitate impresionantă de peste 1000 de persoane vă invită să transformați orice eveniment privat într-o adevărată legendă. Aici, spațiul se transformă într-o scenă vibrantă, gata să găzduiască cele mai memorabile evenimente ale vieții dvs.

Cu designul său captivant și instalațiile de sunet și lumini de ultimă generație, clubul nostru oferă o ambianță uluitoare pentru a sărbători momentele importante într-un stil unic. Echipa noastră de profesioniști în organizarea evenimentelor vă va sprijini în fiecare pas al procesului, asigurându-vă că totul este planificat și coordonat cu perfecțiune. De asemenea, suntem flexibili în a personaliza fiecare detaliu pentru a se potrivi cu tema și preferințele dvs.

Get your New Year's Eve party ticket now

We’re entering 2024 in great style, at The Masquarade Ball, in Heaven Timisoara.

Bring your closest friends, your best outfit and enjoy our wonderful party all night long.

The entry fee covers

Entrance - standing

Champagne at midnight

Open bar

Buffet & snacks

Artistic show

Tickets can be aquired online via the website iabilet or can be purchased with cash directly at Heaven
Club.

Tables can be booked at 0733 432 836 via Call or WhatsApp. (LIMITED NUMBER). Tables are paid separately and are not included in the ticket fee (100-500 LEI).